Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev

O nas

Uredi vsebino
Smo malo družinsko podjetje z več kot 30-letno tradicijo v proizvodnji nagrobnih sveč. Podjetje Ogenj d. o. o. je nastalo leta 1989 in je do leta 2005 delovalo v drugih poslovnih prostorih pod okriljem drugega lastnika. V letu 2006 smo podjetje prevzeli mi ter preselili proizvodnjo in pakirnico v današnje prostore. Z razširitvijo podjetja smo želeli lastne izdelke predstaviti in ponuditi več ljudem.

Od ostalih proizvajalcev sveč se razlikujemo v tem, da z našimi izdelki ugajamo zahtevam različnih starostnih skupin (s tradicionalnimi svečami, sodobnimi dizajni ter nestandardnimi barvami nagrobnih sveč).

Sveče nalivamo samo s čistim parafinom, saj le tako dosegamo dobro izgorevanje in posledično kakovosten izdelek ter zadovoljstvo strank. Sami tudi proizvajamo module za elektronske sveče in verjamemo, da smo v tem najboljši.

Naše poslanstvo so zadovoljni kupci, ki želijo kakovostne izdelke. Vedno si želimo, da nam kupci zaupajo svoje želje, radi prisluhnemo in se jih potrudimo uresničiti. Na lokaciji podjetja je tudi naša trgovina, v kateri vas z veseljem pričakujemo.

Uredi nogo