Izberi skupino bannerjev Uredi seznam bannerjev

Splošni pogoji poslovanja

Uredi vsebino
Plačilni pogoji

PLAČILO PO POVZETJU
Pri plačilu po povzetju naročeno blago plačate ob prevzemu na dogovorjenem naslovu. Plačilo po povzetju je možno samo z gotovino.

PLAČILO PO PREDRAČUNU

Pri plačilu po predračunu znesek naročila nakažite na transakcijski račun:
Račun: SI56 0230 9005 1350 210
Za sklic uporabite številko naročila!
 
PLAČILO OB OSEBNEM PREVZEMU
Pri plačilu ob osebnem prevzemu morate prej opraviti naročilo v spletni trgovini in si s tem zagotoviti spletno ceno. Da bi nakup ob osebnem prevzemu potekal hitreje, s seboj prinesite natiskano naročilo (oddano v spletni trgovini), ki ste ga prejeli po elektronski pošti. 

Zaloga izdelkov

Vseh izdelkov nimamo vedno na zalogi. Naročila, ki bodo vsebovala izdelke, ki trenutno niso na zalogi, bomo izpolnili v najkrajšem možnem času in Vas o nastali situaciji in roku dobave obvestili preko telefona ali elektronske pošte. Če vas ne bomo mogli kontaktirati prek telefona ali elektronske pošte, naročila po 3 dneh ne bomo več upoštevali.

Vračila izdelkov

POŠKODBE PRI DOSTAVI
Pri prevzemu pošiljke se mora njena vsebina preveriti, saj v primeru poškodb pošiljke kupec celotno pošiljko (paket, zaščitne vrečke, izdelke) lahko vrne na naslov podjetja Ogenj d. o. o., ki mu bo zagotovil nadomestno pošiljko.

PRAVICA DO VRAČILA IZDELKA
Kupec ima pravico, da nam v 14 dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok 14 dni začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga. Kupec mora v tridesetih dneh po sporočilu o odstopu od naročila podjetju vrniti nepoškodovano blago, v nepoškodovani originalni embalaži in nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec. Tudi če kupec v 14 dneh po prejemu vrne blago, se šteje, da odstopa od naročila.
Kupnino vam vrnemo takoj po prejetju vrnjenega blaga. Za nakazilo kupnine nam posredujte številko vašega osebnega računa. Edini strošek, ki vas bremeni pri odstopu od naročila je morebitni strošek pošiljanja izdelka nazaj k nam.

ZAVRNITEV VRAČILA IZDELKOV
Ogenj d. o. o. si pridržuje pravico zavrniti vračilo izdelkov v naslednjih primerih:
- če ugotovi, da so bili izdelki uporabljeni,
- če ugotovi, da je neuporabnost izdelka oz. poškodba izdelka posledica nepravilnega ravnanja kupca,
- če izdelki niso bili vrnjeni v originalni embalaži,
- če so izdelki bili poslani na naš naslov z odkupnino.

Zavrnitev naročila

Trgovina www.svece-ogenj.si lahko naročilo, pri katerem je bilo ugotovljeno, da ga pod navedenimi pogoji in s pomanjkljivimi podatki o kupcu, s katerimi razpolaga, ne more izvesti, zavrne. V tem primeru kupec izpolnitve naročila ne more zahtevati.
 
Masa izdelkov

Masa naročenih izdelkov za odpremo prek Pošte Slovenije ne sme presegati 500 kg.
Če količina naročila preseže 500 kg, za odpremo poskrbimo sami in stroškov poštnine v tem primeru ni.

Cene

Vse cene so navedene v evrih in vključujejo DDV. Pridržujemo si pravico do spremembe le-teh.


Fotografije na spletni strani

Vse fotografije izdelkov in fotografije na strani www.svece-ogenj.si so simbolične in ne zagotavljajo dejanskih lastnosti izdelkov.


Odveza odgovornosti

Spletna trgovina Ogenj d. o. o. deluje po načelu kataloške prodaje. Ponudnik se trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub prizadevanju za stalno ažuriranost spletne trgovine in dobavnih rokov se lahko zgodi, da se cene izdelkov in/ali pogoji njihove dobave spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletni strani in so potemtakem izdelki še vedno zavedeni v seznamu spletne trgovine. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ter preklic ali zamenjavo naročenega izdelka oziroma kakšno drugo dogovorjeno možnost.


Avtorske pravice

Vsa besedila, fotografije in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna stran www.svece-ogenj.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite.
Vsebino spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršen koli drug način reproducirati razen z izrecnim dovoljenjem podjetja Ogenj d.o.o.
Podjetje ne odgovarja za pravopisne, cenovne ali tekstovne napake.
Uredi nogo